جزوه کنترل کیفی در بخش میکروب شناسی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه کنترل کیفی در بخش میکروب شناسی می باشد. این فایل شامل ۸۷ صفحه مطالب تایپ شده بسیار مفید و سودمند می باشد. و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه کنترل کیفی در بخش میکروب شناسی
فهرست:
مقدمه: .
هدف از کنترل کیفی
اصول کنترل کیفی
روشهای تضمین کیفیت
کنترل متغیرهای مؤثر بر کیفیت
آزمایش کاتالاز
کنترل کیفی محیط های کشت میکروبی
منبع سویه های کنترل کیفی
کنترل محیط های ساخته شده تجاری )آماده مصرف
روش تهیه کدورت استاندارد نیم مک فارلند
اتوکلاو
فور (اون)
منابع
مقدمه:
تاریخ شروع کنترل کیفی محصولات و فرآورده های تولید شده، همزمان با تولید محصولات شروع شده است.
در ابتدا کنترل کیفی محصولات با نگاه کردن به ظاهر محصولات و تأیید ظاهری آنها و بحث و گفتگو در مورد معایب و محاسن آنها صورت میگرفت،
اما پس از پیدایش محاسبات آماری و استفاده آن در علوم مختلف، قرن هفدهم به قرن کنترل کیفیت دستاوردهای صنعتی توسط آمار معروف شد.
با این حال استفاده اصولی از آمار برای کنترل کیفیت محصولات از اوایل قرن بیستم شروع شد.
در سال ۱۹۲۴ Walter.A Shewart از کارکنان شرکت تلفن بل با کمک چارت ابداعی خود محصولات کمپانی را از نظر کیفی کنترل میکرد؛
این چارت که به چارت شوارتز معروف گردید در کارخانه ها و آزمایشگاه های تشخیص پزشکی مورد استفاده قرار گرفت.
استفاده از کنترل کیفی در صنعت در مقایسه با آزمایشگاه ها زودتر صورت گرفت و در آزمایشگاه ها کمی دیرتر، یعنی در سال ۱۹۵۳ معمول شد.
از اواسط قرن بیستم برنامه کنترل کیفی خارجی نیز مرسوم شد و…..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.