دانلود جامع ترین فایل پاورپوینت با موضوع بررسی اهمیت گوشت و شیلات
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل پاورپوینت با موضوع بررسی اهمیت گوشت و شیلات می باشد. این فایل شامل ۱۱۲ اسلاید زیبا سودمند و قابل ویرایش می باشد. و در غالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
قسمتهایی از متن فایل:
اهمیت صنایع گوشت در ایران و جهان
گوشت و فرارده های ان یکی از منابع مهم غدایی بشر به حساب میاید.
فراورده های مختلفی که از گوشت های مختلف تهیه میشود، بدون دانش فنی و شناخت تکنولوژی های گوشت ،از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسب برخوردار نخواهد بود.
استفاده بی رویه و نا بجا از مواد افزودنی ،استفاده از گوشت های غیر استاندارد، استفاده از فرایندهای غلط در طی تولید و غیره
تعریف گوشت
گوشت به بافت های حیوانی اطلاق میشود که برای غذا مناسب باشد. همه گونه های حیوانات را به عنوان گوشت میتوان استفاده کرد ولی بیشترین گوشتی که توسط انسان مصرف میشود، گوشت دام و ابزیان است.
گوشت از نظر استاندارد :
گوشت عبارت است از مجموعه بافت های عضلانی – اسکلتی لاشه ی دام های کشتاری، که با بافت های چربی و پیوندی مربوطه نیز همراه باشد. در ضمن به اعضای خوراکی دام مانند دل ، جگر، قلوه مغز و زبان نیز اصطلاحاً اعضای گوشتی گفته می شود.
فرآورده گوشتی چیست؟
فرآورده های گوشتی، فراورده هایی را می نامندکه لااقل نیمی از آنها را گوشت تشکیل داده باشد.
انواع گوشت
- گوشت دام : گاو،خوک،گوسفند ،گوساله، اسب ،بز و شتر
- گوشت طیور: مرغ ،بوقلمون،بلدرچین،مرغابی و غاز
- گوشت ابزیان : ماهی ،خرچنگ ،میگو
- گوشت شکار : حیوانات غیر اهلی (اهو- گوزن)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.