دانلود فایل جزوه آموزش تغذیه در کبد چرب
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه آموزش تغذیه در کبد چرب می باشد. این فایل شامل ۴۷ صفحه جزوه به صورت اسلاید می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
جزوه آموزش تغذیه در کبد چرب
کبد یکی از مهمترین اعضای حیاتی بدن است که وظایف مختلفی مانند ذخیره مواد قندی و گلیکوژن،
تصفیه خون و تولید برخی آنزیم ها را بر عهده دارد که انجام کلیه این کارها برای ادامه حیات ضروری هستند.
کبد بزرگترین غده بدن است که همین بزرگی و ظرفیت بالای آن باعث می شود که آسیب کبدی دیر ظاهر شود.
که متاسفانه دیر ظاهر شدن این بیماری سبب می شود که نتوان اقدامات موثری برای درمان آن انجام داد.
کبد چزب چگونه در بدن ایجاد می شود؟
کبد چرب در اثر رسوب و تجمع بیش از حد چربی در بافت کبد در شرایطی ایجاد می شود که کبد در شکستن چربیها مشکل داشته باشد. به همین دلیل ذرات چربی در بافت های کبدی تجمع پیدا
می کند. در نتیجه، اختلالاتی در فعالیت طبیعی کبد به وجود می آورد.
در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد بیمارانی که به متخصصان مراجعه می کنند به نحوی کبد چرب در آنها دیده می شود.
علایم کبد چرب
بیمار یهای کبدی مانند هپاتیت و کبد چرب در مراحل اولیه هیچ نشان های برای تشخیص ندارند. بنابراین، بیماران از شرایط خود بی اطلاع هستند تا وقتی که پس از گذشت زمان و وخیم شدن وضعیت کبد تاثیرات منفی بر عملکرد آن مشخص می شود.
وقتی کبد چرب منجر به هپاتیت می شود کبد متورم م یشود و بیمار در ناحیه فوقانی و راست شکم احساس فشار و سنگینی می کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.