دانلود فایل pdf جزوه تغذیه پروتئین ها
قابل توجه کاربران و دانشجویان گرامی : فایل که هم اکنون معرف حضور شما عزیزان است جامع ترین و کامل ترین فایل pdf جزوه تغذیه پروتئین هادکتر محسن نعمتی می باشد. این فایل شامل۷ صفحه می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است. امیدواریم سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
جزوه تغذیه پروتئین ها
Proteins) پروتئین ها
واژه پروتئین از واژه یونانی «to come first» ه معنی «ب protos» مشتق شده است
این نام گذاری به واسطه اهمیتی است که پروتئی ن ها در رژیم غذایی انسان ها دارند .
موضوعاتی که در این مبحث به آن ها خواهیم پرداخت به این شرحند: * ساختمان و عملکرد پروتئین ها، * منابع غذائی دارای پروتئین، * آنالیز مقادیر پروتئین رژیم های غذائی، * هضم و جذب پروتئین ها، * کیفیت پروتئین، * نیازها و توصیه ها، * عوارض دریافت کم و بیش از مقدار پروتئین ها
در کشورهای پیشرفته ،م ردم بیش از نیاز خود پروتئین مصرف م ک ی نند. کمبود پروتئین، دومین عامل سوء تغذیه شدید و مرگ ومیر در بسیاری از کشورهای جهان است(اولین عامل، کمبود کالری است) .
توجه: شروع سوء تغذیه در ایران، از سن یک سالگی است.
در گذشته تصور بر این بود که مردم جهان از لحاظ تغذی ا ه ی باید به نقطه ای دست یابند که دسترسی کاملی به پروتئین های حیوانی داشته یک مرغ در هر قابلمه بر این تصور دلالت می کند. a chicken in every pot» باشند و به وفور از آن ها استفاده نمایند. جمله معروف
اما مدتی بعد این تصور تغییر پیدا کرد و به نحوی شد که توجه از پروتئی ن های حیوانی به پروتئین های گیاهی معطوف شد بوه اهمیت برنج و لوبیا برای همه ما بیانگرکامل بودن مخلوط برنج و لوبیا از لحاظ )«rice & beans for all of us» آن ها پی برده شد . جمله معروف انواع اسیدهای آمینه است .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.