دانلود پاورپوینت طراحی الگوریتم فصل چهارم روش برنامه نویسی پویا
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت طراحی الگوریتم فصل چهارم روش برنامه نویسی پویا می باشد. این فایل شامل ۶۰ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppts تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
دانلود پاورپوینت طراحی الگوریتم فصل چهارم روش برنامه نویسی پویا
یکی از روشهای پرکاربرد و مشهور طراحی الگوریتم روش برنامهنویسی پویا (یا برنامهریزی پویا، برنامهسازی پویا – Dynamic Programming) است. این روش همچون روش تقسیم و حل (Divide and Conquer) بر پایهی تقسیم مسئله بر زیرمسئلهها کار میکند. اما تفاوتهای چشمگیری با آن دارد.
زمانی که یک مسئله به دو یا چند زیرمسئله تقسیم میشود، دو حالت ممکن است پیش بیاید:
۱- دادههای زیرمسئلهها هیچ اشتراکی با هم نداشته و کاملا مستقل از هم هستند. نمونهی چنین مواردی مرتبسازی آرایهها با روش ادغام یا روش سریع است که دادهها به دو قسمت تقسیم شده و به صورت مجزا مرتب میشوند. در این حالت دادههای یکی از بخشها هیچ ارتباطی با دادههای بخش دیگر نداشته و در نتیجه حاصل از آن بخش اثری ندارند. معمولا روش تقسیم و حل برای چنین مسائلی کارآیی خوبی دارد.
۲- دادههای زیرمسئله وابسته به هم بوده و یا با هم اشتراک دارند. در این حالت به اصطلاح زیرمسئلهها همپوشانی دارند. نمونهی بارز چنین مسائلی محاسبهی جملهی nام دنبالهی اعداد فیبوناچی است.
این روش در سال ۱۹۵۳ توسط ریاضیدانی به نام ریچارد بلمن معرفی شد. برنامهریزِی پویا در ریاضی و علوم رایانه روشی شناخته شدهاست که از آن در نوشتن الگوریتمهای بهینه با استفاده از حذف اجرای چند بارهٔ یک زیر مسئله یکسان استفاده میشود. تعریف برنامهریزی پویا در ریاضی و علوم رایانه متفاوت است. نشان داده شدهاست که روش علوم رایانهای برای برنامهریزی پویا کارایی بالاتری دارد زیرا محاسبات تکراری را حذف میکند در حالی که در روش ریاضی برنامهریزی پویا امکان کاهش فضای حافظه بیشتر است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.