پاورپوینت افزودن آنزیم به جیره های بر پایه غلات ویسکوز (چسبنده) در طیور
دانشجویان و کاربران گرامی: فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت افزودن آنزیم به جیره های بر پایه غلات ویسکوز (چسبنده) در طیور می باشد. این فایل شامل ۴۰ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت افزودن آنزیم به جیره های بر پایه غلات ویسکوز (چسبنده) در طیور
قسمتی از متن فایل:
امروزه استفاده از آنزیم توسط بسیاری از متخصصین تغذیه به عنوان یکی از اقلام اصلی برای تنظیم جیره های طیور قلمداد می شود.
آنزیم از سال ۱۹۹۰ برای افزایش عملکرد استفاده شده و شیوه جدیدی نمی باشد.
برای مثال در نیمه قرن۲۰ از فرآورده های مختلف حاوی آنزیم آمیلاز جهت بهبود عملکرد در جوجه های گوشتی
تغذیه شده با جیره های حاوی جو از طریق افزایش زیست فراهمی نشاسته استفاده شد(هاستینگس ۱۹۴۶، فری و همکاران ۱۹۵۷).
در ابتدا مطالعات برای هیدرولیز سوبسترا های خاص به اجزای ساده تر، مناسب برای جذب متمرکز بوده
ولی این دیدگاه با موفقیت همراه نبود( فری و همکاران۱۹۵۷، موران و همکاران۱۹۶۸).
پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه استفاده از آنزیم ها در تغذیه طیور با درک روشنی از سوبسترا های هدف و توسعه فنون میکروبیولوژی صورت گرفته است.
افزایش عملکرد با افزودن آنزیم به جیره:
با وجود مشابه بودن محتوای مواد مغذی اصلی جو و ذرت، ارزش غذایی این دو ماده مغذی برای طیور بسیار متفاوت است.
این موضوع محققان را به استفاده از فرآیندهای مختلف ازجمله افزودن آنزیم به جیره وادار کرده است(هاستینگنس ۱۹۴۶، فری و همکاران ۱۹۵۷).
این محققان از آنزیم آلفا آمیلاز برای بهبود افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه جو استفاده کردند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.