پاورپوینت درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر
دانشجویان و کاربران گرامی: فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر می باشد. این فایل شامل ۴۴ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر
قسمتی از متن فایل:
لبنیات یکی از گروه های اصلی هرم راهنمای غذایی و از نیازهای اولیه انسانها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است،
شیر پایه اصلی کلیه فرآوردههای لبنی است که با فرآیندها و افزودنیهای جانبی آن را به ماست، پنیر، بستنی، خامه ، دوغ ، کشک و … تبدیل میکنند .
پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است.
مصرف ۳۰ گرم پنیر (معادل یک قوطی کبریت ) در حدود ۸ گرم پروتئین و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم به بدن می رساند .
پنیر یکی از مهمترین فرآوردههای لبنی است که بخش عظیمی از شیر تولید شده هر کشوررا به خود اختصاص میدهد .
تاریخچه:
پنیر یک مادهٔ غذایی باستانی است که ریشه آن به دوران پیش از تاریخ بر میگردد.
هیچکس نمیداند چه کسی و در کجا اولین پنیر درست شده است، اما زمانهای قدیم در مصر، یونان و روم باستان یک غذای محبوب بشمار میرفته است.
اما بهترین سناریویی که برای تولید اولین پنیر قبول شدهاست به ۱۰٬۰۰۰ سال پیش در منطقهای از خاورمیانه یا آسیا بر میگردد،
جایی که چوپانان از شکم خالی بزها بجای وسیلهای برای حمل شیر تازه استفاده میکردند.
در این حین آنزیم موجود در شکم خشک شده بز به همراه گرمای نور آفتاب بر شیر اثر کرده و باعث دلمه شدن آن میشود…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.