جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین فایل pdf جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش و دانش رشته مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی می باشد. این فایل شامل ۱۲۷ صفحه می باشد و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی
فصل اول: میکرو ارگانیسم های مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی
میکروارگانیسم ها (Taxonomy) طبقه بندی
در گذشته برای طبقهبندی میکروارگانیسم ها و ویژگیهایی مانند مورفولوژی، واکنش رنگ، تشکیل اسپور، ساختمان آنتیژن،
فعالیتهای بیوشیمیایی و حرکت استفاده می شود ولی در حال حاضر اساس تقسیم بندی جدید باکتری ها ۱۶ می باشد.
با SRNA 5 و SRNA می باشد. بنابراین اساس تاکسونومی جدید تجزیه (Molecular genetic) RNA پیشنهاد کرد که همه میکروارگانیسم ها به سه دسته تقسیم شوند:
Woege توجه به این موضوع
Eukaryots .1
Archaebacteria .2
prokaryote .3
نکته: پروکاریوتها دارای هسته مشخصی نمی باشند و شامل باکتریها و جلب کهای سبز- آبی می باشند ولی یوکاریوتها دارای هسته ی کاملاً مشخص می باشند.
گوانین سیتوزی- ن) در یک ) GC و روش تعیین درصد DNA-DNA hybridization نکته:
روش های دیگر تاکسونومی بیشتر باشد باکتری به حرارت مقاومتر می باشد و اگر دو میکروارگانیسم GC می باشد.
هرقدر درصد DNA رشته می توان باکتریهای گرم GC آنها کمتر از ۱۰ % باشد در یک دسته قرار می گیرند. براساس درصد GC اختلاف درصد تقسیم نمود.
طبقه بندی میکروارگانیسم ها براساس منبع انرژی و کربن
اهمیت منبع کردن تاحدی است که براساس آن میکروارگانیسم ها به دو دسته اصلی به نام های هتروتروف و اتوتروف تقسیم بندی می شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.