پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی می باشد. این فایل شامل ۶۲ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی
نشاسته منبع اصلی انرژی در جیره گاوهای پر تولید است.
بخش معنی داری از جیره گاوهای شیری (کمتر از ۲۰ % تا بیشتر از ۳۵ %) را تشکیل می دهد.
عمده نشاسته جیره از منابع غله ای جیره است (یولاف با ۴۵ % نشاسته و ذرت با ۷۲ % نشاسته).
وضعیت نشاسته منابع علوفه ای جیره؟؟؟
بنابراین استفاده اپتیمم از نشاسته جیره، اصلی برای بهبود کارایی تولید شیر است.
تغییر در NEl مصرفی یا NEl جذبی با ایجاد تغییر در قابلیت هضم شکمبه ای و بعد از شکمبه ای نشاسته می تواند تولید شیر و پروتئین شیر را تغییر دهد.
منابع نشاسته ای در جیره نشخوارکنندگان در ایران
جو منبع غله اصلی در جیره های کشور ذرت دومین منبع غله برای نشخوار کنندگان در ایران (البته قیمت این اقلام تاثیر به سزایی بر سطح شان در جیره دارد). در جیره گاوهای پر تولید بطور سنتی نسبت ۵۰ به ۵۰ از این دو غله بکار می رود، آیا شما نیز همین کار را در آینده خواهید کرد؟؟؟
فرآوری غلات اهمیت بالایی دارد چرا که :
یکی از راههای اصلی جهت تغییر و بهبود ارزش مواد غذایی دانه خصوصا نشاسته و پروتئین است.
فرآوری نشاسته را برای میکروبها قابل دسترس میکند و افزاینده نرخ و مقدار تجزیهپذیری نشاسته در شکمبه است.
فرآوری بایستی تا حد ابتیمم (جریان نشاسته به دئودنوم تا جایی که هضم در کل دستگاه گوارش کاهش نیابد) انجام گردد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.