دانلود جامع ترین فایل پاورپوینت روشهای طبقهبندی دادههای اقلیمی
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل پاورپوینت روشهای طبقه بندی دادههای اقلیمی می باشد. این فایل شامل ۳۰ اسلاید زیبا سودمند و قابل ویرایش می باشد. و در غالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد .در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت روشهای طبقهبندی دادههای اقلیمی
- در مطالعات اقلیمی معمولاً محقق با تعداد زیادی از متغیرها روبرو میباشد که تفسیر تک تک آنها مشکلاتی را با توجه به حجم اطلاعات زیاد ایجاد میکند.
- یکی اهداف اصلی در مطالعات اقلیمی انجام طبقهبندی اقلیمی است که تحت این نوع طبقهبندی سعی میگردد مناطقی را که از نظر رژیمهای دما، بارش، فشار، رطوبت، جریان باد و سایر پارامترهای اقلیمی دارای مشابهت هستند در یک گروه قرار گرفته و برای آن نامگذاری از نظر تیپ اقلیمی صورت گیرد.
- ممکن است این تیپها از نظر مکانی به صورت پیوسته در کنار یکدیگر قرار گیرند و در عین حال امکان دارد مناطق مشابه از نظر اقلیمی به صورت پراکنده توزیع و پراکنده شده باشند.
- با توجه به این موضوع آشنایی با روشهای مختلف طبقهبندی دارای نقش اساسی در هر نوع مطالعات اقلیمی میباشد.
- روشهای متعددی برای انجام طبقهبندی میتواند مورد استفاده قرار گیرد که در سادهترین شکل محاسبه میانگین دادههای مورد مطالعه و طبقهبندی آنها در فاصله طبقات معین است که نتیجه آن طبقات متمایزی است که براساس میانگین ارزشها از یکدیگر جدا شده اند.
- با این حال روشهای پیچیدهتری وجود دارد که امروزه در مطالعات اقلیمی مورد استفاده قرار میگیرد که مورد بررسی قرار میگیرد.
روش تحلیل خوشه ای:
- تحلیل خوشهای یک عنوان کلی برای یک سری از روشهای ریاضی است که برای پیدا کردن شباهت بین مناطق در یک مجموعه بکار میرود.
- هدف بسیاری از فعالیتهای تحقیقاتی پی بردن به این است که کدامیک از مناطق موجود در یک مجموعه مشابه و یا متفاوت هستند.
- بدین منظور بهترین روش استفاده از طبقهبندی است.
- از روشهای تحلیل یا تجزیه خوشهای برای عمل طبقهبندی با استفاده از تجزیه کلاستر (خوشهای) برای پی بردن به شباهتها و برنامهریزی و مدیریت ها نیز استفاده میشود، بنابراین میتوان گفت که تجزیه کلاستر اصولیترین روش برای برآورد شباهت بین مناطق در یک پهنه ی جغرافیایی است.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.