دانلود کامل ترین و جامع ترین فایل pdf جزوه تکنولوژی مواد غذایی

دانلود کامل ترین و جامع ترین فایل pdf جزوه تکنولوژی مواد غذایی
نوع فایل
pdf
حجم فایل
5MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
348 بازدید
10,000 تومان 8,000 تومان
افزودن به سبد خرید
  خرید این محصول

دانلود کامل ترین و جامع ترین فایل pdf جزوه تکنولوژی مواد غذایی

قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل pdf جزوه تکنولوژی مواد غذایی رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی می باشد. این فایل شامل ۴۹۸ صفحه می باشد و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

 جزوه تکنولوژی مواد غذایی

تکنولوژی روغن
ویژگیهای روغنهای نباتی خوراکی
روغن تخم پنبه
این روغن به دلیل اینکه اسیدهای لینولئیک، اولئیک و پالمتیک بیش از ۹۰ % از اسیدهای چرب آن را تشکیل میدهند اشباع ) SLL در گروه اولئیک- لینولئیک قرار میگیرد. در بین تری گلیسریدهای تشکیل دهنده این روغن تریگلیسرید شده- لینولئیک- لینولئیک) تریگلیسرید غالب میباشد که بیش از % ۲۲ مولکولهای تریگلیسرید را تشکیل میدهد.
ترکیبات غیرگلیسریدی روغن تخم پنبه روغن تخم پنبه خام دارای انواع زیادی از مواد غیرگلیسریدی است که بهوجود آورندهی رنگ قهوهای- قرمز شدید و بوی خاص در این روغن میباشند. همچنین در روغن خام پنبهدانه مقدار قابل ملاحظهای رافینوز و پنتوزان وجود دارد.

برخیاز ترکیبات غیرگلیسریدی مهم در این روغن خام عبارتند از:

گوسیپول: این ماده یک ترکیب ترپنوئیدی سمی موجود در تخم پنبه میباشد که مقداری از آن در حین فرآوری دانه تحت تأثیر حرارت و رطوبت به قسمت پروتئین مغزدانه متصل میشود و بقیه آن وارد روغن جدا شده میشود که ایجاد یک رنگ شدید قرمز تا قهوهای تیره در روغن خام میکند. این ترکیب توسط تصفیه قلیایی بهطور کامل از روغن خام جدا میشود. باید گفت که بیشتر رنگ قرمز موجود در روغن تخم پنبه از باقیمانده گوسیپول و مشتقات آن بخصوص گوسیپورپورین میباشد.

نکته: برای جداسازی گوسیپول از روغن تخم پنبه از اتر، استن و بوتانول استفاده میشود.

نکته: روغن تخم پنبه وقتی تا درجات بالا حرارت داده میشود تیره رنگ شده و رنگ ثابت حاصل بوسیله تصفیه قلیایی یا خاک رنگبر از روغن خارج نمیشود.
۰۱۰۰ بوده و در هنگام تصفیه تا یک سوم آن ممکن ppm توکوفرولها: توکوفرولهای روغن تخم پنبه خام در حدود است از بین برود. مرحلهی بیبو کردن توکوفرولها را از روغن خارج میکند.
نکته: گاماتوکوفرول، توکوفرول غالب در روغن تخم پنبه دانه میباشد.

مطالعه بیشتر

   راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.