پاورپوینت اسیدهای لینولئیک مرکب (CLA)
دانشجویان و کاربران گرامی: فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع پاورپوینت اسیدهای لینولئیک مرکب (CLA) می باشد. این فایل شامل ۸ اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت اسیدهای لینولئیک مرکب (CLA)
قسمتی از متن فایل:
اسیدهای لینولئیک مرکب (CLA)گروهی از اسیدهای چرب هستند که فقط در چربی نشخوار کنندگان یافت می شوند .
از دیدگاه شیمیایی (CLA) مخلوطی از ایزومرهای مختلف با باندهای مضاعف هستند که عمده آنها سیس- ۹وترانس-۱۱ می باشند.
CLAدارای خاصیت ضد سرطانی است و ایزومرهای سیس -۹ و ترانس-۱۱ که بخش عمده در فرآورده های غذایی دامی می باشند دارای خاصیت ضد سرطانی دارد.
کم کردن مقدار چربی لاشه و شیروبه دلیل تقاضای مشتریان برای فرآورده های غذایی کم چربی حائز اهمیت است .
اثرات مفید گزارش شده از CLA در مطالعات پزشکی با استفاده از مدل های حیوانی:
اثر بیولوژیکی:
- ضد سرطان
- ضد تصلب شرائین
- تغییر در مسیر متابولیسم
- ضد بیماری قند
- محرک ایمنی بدن
- محرک قوی شدن بدن
- از بین برنده فساد خون و مزاج لاغری مفرط (Cachexia)
- از بین برنده علایم قرحه آکله یا سل پوستی (Lupus)
گاو شیرده و اسید های لینولئیک مرکب:
استفاده از CLA و مخلوطی از ایزومرهای آن و حتی CLA محافظت شده (کلسیمی شده) باعث کاهش تولید چربی و درصد چربی می شود.
بعد از چهار روز تزریق ایزومر سیس -۱۲ و ترانس -۱۰ منجر به ۴۰% کاهش در تولید چربی شیر گردیدند.
CLA فقط بر روی چربی شیر اثر می گذارد و تاثیری بر دیگر اجزا ندارد.
روش های تهیه شیر کم چربی:
استفاده از جیره های کم فیبرو پرکنسانتره
کوچکتر کردن انداره قطعات فیبر
تغذیه بعضی روغن ها
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.